• 10.06.08, 09:25
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Jahe majandus jahutab võrulaste arendusprojekte

Kaks aastat tagasi Võru kunagise tellisetehase maa-alal tööstuspargi rajamist alustanud OÜ Selista Ehitus lõpetab seal sügiseks heakorrastustööd, tehnopargi ehitus oleneb aga sellest, kas ettevõtmise toetuseks õnnestub saada kümmekond miljonit krooni välisabi.
Raha leidmine tööstuspargi arendamiseks on osutunud raskemaks, kui detailplaneeringu algatamise ajal kaks aastat tagasi arvati. Kui Võrukivi tööstuspargi jaoks aga toetust ei saada, jäetakse projekt paremaid aegu ootama, kirjutas Võrumaa Teataja.Klampe ei välista ka maa müüki. „Me oleme ikkagi väike firma. Me ei saa hambad risti seda läbi suruda,” ütles ta
Abiraha kuluks Klampe sõnul Kivi tänava uuendamiseks ja pikendamiseks tulevase tööstuspargi kaudu ringteeni. Tema kinnitusel on tööstuspargi vastu huvi ilmutanud neli-viis firmat, kuid seni ei ole ühegi tulevase asukaga läbirääkimisi peetud. „Küsijaid on, aga meie ei taha vastata enne, kui asjad on selged,” ütles ta.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 18.10.24, 13:56
Ehitusmaterjalide müüja Karl Bilder: põrandaluukide müük on aastaga oluliselt kasvanud
Põrandaluugid ja nende kasutamine ehitusobjektidel tekitab teinekord küsimusi – kus, milleks ja milliste hoonete või rajatiste puhul on neid mõistlik kasutada?

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele