9. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna hipodroomil võivad mõne aasta pärast kõrguda korterelamud

Tallinna hipodroomi alal võivad juba mõne aasta pärast kõrguda korterelamud ja büroohooned – magusa maatüki omanikud ei näe seal tulevikus enam kohta traavivõistluste korraldamiseks.

Hipodroomi ligi 16 hektari suuruse maatüki detailplaneeringuga tegelev K-Projekt kuulutas eelmisel reedel viie arhitektuuribüroo osalusel välja konkursi, et leida parim ideelahendus ala arendamiseks, kirjutas Postimees.

Hipodroomi kinnistu ühte suuromanikku Jaan Manitskit esindav vandeadvokaat Viktor Kaasik kinnitas, et ringrada ei olevat enam sõidukõlblik ning seda ei tasu ka korda teha, samuti ei vastavat hipodroomi veterinaarsed ja keskkonnatingimused normidele, mistõttu ei saa seal ka hobuseid pidada.

Põhja-Tallinna linnaosavanem Enno Tamm märkis, et linnaosa halduskogu on hipodroomi saatust arutanud, kuid lõplikku otsust ei ole langetanud.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785