4. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Viru: linnavalitsuse sammudest teavitab meid meedia

Viru Poja juurdeehitust kavandanud ASi Uus Viru juhatuse liikme Kai Beckeri sõnul ei ole nad Tallinna linnavalitsuse kavatsusest tõmmata projektile kriips peale kuulnud mitte linnavalitsuselt endalt, vaid meedia vahendusel.

Uus Viru juhatuse liikme Kai Beckeri sõnul kuulsid nad meedia kauduTallinna linnavalitsuse plaanidest tühistada osaliselt Viru Keskuse kompleksi detailplaneering, mis tähendaks seda, et Viru hotelli kõrvale ei kerkiks 17korruselist kõrghoonet.

"Viru Keskuse kompleksi detailplaneeringu koos Viru Pojaga on Tallinna linnavalitsus kinnitanud 1998. aastal. Kompleksi ehituse lõpetamine on viimastel aastatel pidurdunud, seda seoses Viru Poja ümber tekkinud poliitilise populismiga," rääkis Becker.

Beckeri sõnul on ülemastme kohus andnudhinnangu Viru Poja ehitusloa pidurdamisele, pidades viivitamist seadusevastaseks.

Naine rõhutas, et ettevõte on alati valmis olnud läbirääkimisteks Tallinna linnavalitsusega, et leida parim õiguspärane lahendus. "Kuna linnavalitsuse uutest avaldustest oleme teadlikud vaid meedia vahendusel, vajame aega, et oma edasine tegevus läbi mõelda," sõnas Becker.

Yrjö Vanhanen on Uue Viru juhatuse liikme kohalt lahkunud. Praegu on Uue Viru juhatus üheliikmeline, seal on Kai Becker.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785