3. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kalev saavutas kasumi Pärnu mnt 139 ehitusõigusega

AS Kalev REC juhatuse liikme Peeter Lillestiku sõnul muutis firma kinnisvara ümberhindamise kasumlikuksPärnu mnt 139 detailplaneeringu kooskõlastuselselgunud ehitusõigus.

"AS Kalev REC arvestuspõhimõtteks on kajastada bilansis olevad kõik kinnisvaraprojektid õiglase väärtuse alusel, millest tulenevalt teostab juhatus kinnisvarainvesteeringute hindamist jooksvalt," selgitas Lillestik.

"III kvartali õiglase väärtuse muudatustest suurima osa andis ASile Kalev REC kuuluva Pärnu mnt 139 kinnistu detailplaneeringu mahtude kooskõlastamisega selgunud võimalik ehitusõigus," lisas ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785