5. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ametnikud hakkavad kaks korda nädalas moetöösturi majaehitust kontrollima

Tallinna halduskohtu otsus kohaselt peavad Tallinna ehitusjärelevalve ametnikud hakkama kaks korda nädalas käima moetööstur Indrek Stahli Piritale rajatavat elamut kontrollimas, et seal ebaseaduslikke ehitustöid ei tehtaks.

Tallinna linnaplaneerimisameti ehitusjärelevalve teenistuse direktor Rain Seier ütles, et ametnikud hakkavad Pirital Mähe-Kaasiku tee 42 krundile kerkinud ning praegu viimistlusjärgus olevat maja kontrollimas käima tõepoolest kaks korda nädalas, kuid ei soostunud ütlema, mis päevadel, kirjutas Postimees.ee.

Igaks esmaspäevaks peavad ametnikud esitama kohtule aga ülevaate sellest, kas Stahl on jätkanud ebaseaduslikku ehitustegevust või mitte. Kohus hoiatas Stahli, et ebaseadusliku ehitustegevuse jätkamisel võidakse talle määrata 100 000 kroonine trahv.

Stahl asus maja ehitama juba 2006. aastal ning linn tegi mehele sama aasta detsembris juba hoiatuse, et krundile on loata rajatud hoone vundament.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785