30. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bestok Kinnisvara viivitab Jõhvi suurehituse alustamisega

Kuigi Jõhvi praeguse turu asukohale uue büroohoone ja korterelamu Terrazzo Plaza ehituse algus on lükkunud üle poole aasta edasi, kinnitab arendaja, et pole kavatsusest loobunud, ja lubab peagi töid alustada.

"Suve hakul läheb lahti," ütles Põhjarannikule juba eelmise aasta sügisest kohe-kohe algavast ehitusest rääkinud Bestok Kinnisvara arendusjuht Rein Riisalu.

Jõhvi südalinna kavandatud ehituse alguse venimine on pannud muretsema ka vallavõime, kes abivallavanem Vello Juhkovi sõnul tööde alguse kohta arendajalt kirjalikku vastust ootavad.

Riisalu möönis, et Bestok Kinnisvara oli esialgseid tähtaegu välja pakkudes liialt optimistlik. "Samas on protsessi venimine kasuks tulnud. Praegused ehitushinnad on märgatavalt mõistlikumad kui pool aastat tagasi ja lähiajal sõlmime koos projekti finantseeriva asutusega ehituslepingu," ütles Riisalu, kelle sõnul peaks Terrazzo Plaza nimeline 8korruseline hoone optimistliku prognoosi kohaselt valmima järgmise aasta lõpuks.

Terrazzo Plazas on projekti järgi ette nähtud 4454 ruutmeetrit kaubanduspindadeks ja ligi 1850 ruutmeetrit büroopindadeks, hoonesse on plaanitud 40 korterit, hoone alla ja sellest väljapoole kokku 100 parkimiskohta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785