28. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ameerika väikelinnas müüakse 1,9 miljoni eest vanglat

Ameerika väikelinnas Skouheganis pandi müüki 1897. aastal ehitatud vangla. Kinnistu, mida piiravad kõrged aiad ja okastraat, on müügis tagasihoidliku 200 000 dollari ehk 1,9 miljoni krooni eest.

Linnametnikud soovivad, et ostja kinnipidamisasutuse renoveeriks ning selle otstarvet muudaks, vahendas Newsru.

Linnapea sõnul on juba potentsiaalsetelt ostjatelt laekunud mitu projekti, millest üks oleks vangla muutmine jahuveskiks. Otsus langetatakse selle pakkuja kasuks, kes suudab tekitada kõige rohkem töökohti.

Ametnike sõnul on neil teada mitu eraettevõtet, kes on huvitatud vangla soetamisest. Linnapea sõnul ei imesta ta objekti suure menu üle, kuna kinnistu asub otse linna südames ning ehitusele ei ole seatud piiranguid.

Vanglas elupäevi mööda saatnud 200 kinnipeetavale aga ehitatakse juba uut vanglat, mis peaks valmima käesoleval suvel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785