• 23.05.08, 18:54
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

1Partner räägib udujuttu

Nurkaaetud koer hammustab. See on selge. Sama selge on see, et nurkaaetud kinnisvarabüroo toob välja täiesti absurdseid väiteid, et oma olemasolu säilitada. Hea näide on 1Partner Kinnisvara.
Hiljuti teatasid nad, et nende hinnangul on märgata kesklinna korterite müügiturul trendi, et jõukamad eraisikud või ettevõtjatest ostjad huvituvad eksklusiivsest kinnisvarast investeeringu eesmärgil.
1Partner Kinnisvara on üks kõige kõrgemini hinnatud vahendusbüroosid Eestis. Tunnustan igati Marti Vahteri kui tegevjuhi tööd ning edu.
Ent - kallid kinnisvaraärimehed, kust te võtate, et jõukad ostjad huvituvad Eesti kinnisvarast, mis on oluliselt kallim, kui Berliinis; mis on samas hinnas kui Vahemere rannikul, kus on aastas 300 päikesepaistelist päeva?

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 16.10.24, 13:03
Halvasti tehtud elektritööd põhjustavad igapäevaselt inimestele ja hoonetele väga suurt ohtu – ära jää õnnetust ootama!
Naabrimees võib olla meil kuldsete kätega ja tubli, aga elektrisüsteeme ehitama ning hooldama tuleks kutsuda ainult kvalifitseeritud spetsialist. Pädevusega elektrikul on kõik teadmised ja oskused olemas. Forus näeb oma praktikas sageli, kuidas kliendid otsivad odavamat hinda, aga saavad elektritöö, mis pole kvaliteetne ning millel on oht inimeludele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele