21. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soomlased ehitavad Haaberstisse sisustuskaubamaja

Haaberstis alustati 2300ruutmeetrise müügipinnaga Asko ja Sotka sisustuskaubamaja rajamist, mille avamistähtaeg on sel sügisel.

“Oleme praegu 20protsendilise turuosaga Eesti kodumööblituru liidrid, uue sisustuskaubamaja avamisega loodame kasvatada oma turuosa lähiaastatel 30 protsendini,” ütles Asko ja Sotka poodide omaniku Indoor Group kontserni Balti tegevuste värske juht Juha Hongisto.

Ühekorruselise hoone krundi pind on ligi 6500 ruutmeetrit ning sisaldab parkimiskohti 60 sõidukile. Hoone projekteeris Tõnis Tarbe Arhitektuuribüroo, teatas ettevõte.

“Uue poe asukohavalikus arvestasime elurajoonide lähedust ning seda, et Haabersti piirkonnas eraldi suuremaid sisustuskaubamajad puuduvad, mis annab meile konkurentsieelise,” lisas Juha Hongisto.

Indoor Group kontsern on 85 kauplusega Soome juhtiv mööblikaupluste ettevõtte. Asko ja Sotka mööblikaubamajadel on esindused Eestis Tallinnas, Tartus ja Pärnus ning Lätis 6 kauplust Riias. Asko ja Sotka kaubamärgid kuuluvad Indoor Group kontserni, mille käive oli 2007. aastal 196,5 miljonit eurot.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785