21. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kivinuka Kinnisvara: kui palju raha, võib ehitada küll

NCC Ehituse arenduses olevaPärnaõue elurajoonile nurgakivi panemist kommenteerinud Kivinuka Kinnisvara juhatuse esimees Anti Roosinupp ütles aripaev.ee-le, et kui raha jätkub,võib praegu ehitada küll.

„Kui on palju raha, võib praegu ehitada küll,“sõnas Roosinupp ning lisas,„risk on küll suur.“

Teisalt tõdes esimees, et ehituse saab täna kätte odavamalt kui varem. „Suured ikka ehitavad ja müüvad,“ ütles Kivinuka peremees.

Inimeste ostujõu kohtaütles Roosinupp, et korterite peale veel ehk laenu antakse, aga maa peale tema teada mitte eriti.

Roosinupu sõnul arendab Kivinuka Kinnisvaraka ise praegu kinnisvara, kuid suurt kasumit taei oota. Samas avaldas kinnisvaraärimees lootust, etarvatavasti jääb ta ettevõteikka ellu. „Loodame, üldiselt küll on arvata, et jääme ellu,“ rääkis mee ning lisas, et kui vaja, tuleb tal raha ärisse juurde panna.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785