21. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Carmen Kass tuli varjust välja, läks tehinguteks

Varem Suprema kliendikonto taha varjunud Carmen Kass on nüüd avalikult Q Vara omanike ringis, omades noorepõlvesõbraga kahasse 41,75% Q Vara suuromanikust SLProductionsist.

Üllatuslikult on Q Vara võlakirjadega toimunud hiljuti ka neli tehingut. Kolm tehingut tehti aprillis ja üks mais. 500 võlakirjast on omanikku vahetanud 89. Esmalevitamisel oli ühe võlakirja hind 10 000 eurot. 11% intressiga võlakirjade lunastamise tähtaeg kukub 12. jaanuaril 2009.

Möödunud aastal rändasid Q Vara aktsiaid notar Aivar Mesikäpa kätte. Sel nädalal jõudis saladuslik tehing lõpule ja väärtpaberite keskregistrisse ilmusid andmed, mille kohaselt kuulub 41,75% Q Vara omanikust SLProductionsist OÜ-le Novaator Invest, 27,25% Ivo Lillepeale, 27,25% tema vennale Alo Lillepeale ja 3,5% Tanel Peetersile.

Q Vara aktsiad jagunevad SLProductionsi ja Jürgen Järviku Marine Systemsi vahel samas proportsioonis kui möödunud sügisel ehk enne Mesikäpa-tehingut, mil SLProductionsile kuulus 88% ja Marine Systemsile ligi 12% aktsiatest.

Novaator Invest kuulub võrdsetes osades Carmen Kassile ja tema noorepõlvesõbrale Jürgen Järvikule. Firma on asutatud 2007. aasta oktoobris.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785