20. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lillepea: aktsiate liikumine viis varasema tehingu lõpule

Kinnisvaraarendaja Q Vara juhatuse esimees Alo Lillepea selgitasväärtpaberite keskregistris kajastunud SLProductionsi, Q Capitali, Q Vara ja Väätsa Agro osade ning aktsiate liikumist kui varasema tehingu lõpuleviimist.

„Hoiustasime notar Aivar Mesikäpa kontol oma aktsiaid, viisime tehingu lõpule,“ kommenteeris Lillepea tehinguidSLProductionsi, Q Capitali ja Q Vara väärtpaberitega.

Lillepea väitis, et Väätsa Agro omanikering pole muutunud ja tema ise tõstis seal Väätsa Agro aktsiaidühest taskust teise. „Omandistruktuurid pole sisuliselt muutunud,“ kinnitas ta.

Lillepea lisas, etkuna varem oli teavitatud, et tehing viiakse maislõpule,selle kohtaeraldi börsiteadet ei tehtud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785