19. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rime kukutab korteri hinda üle 60 000 krooni päevas

Rime Kinnisvara alustab täna Hollandi oksjoni stiilis kampaaniaga, millekäigus kukub korteri hind päevas keskmiselt 25 417 krooni ning suurima languse teeb 3toaline korter, mille hind hakkab muutuma 61 563 krooni päevas.

Paju 5 kampaania käivitub täna kell 10.00 ning kestab kella neljani pealelõunal ja nii igal tööpäeval.Erinevate korterite hindade liikumise kiirus saab Rime kinnitusel olema erinev.

Palju tänav 5 odavaima stuudiokorteri kampaania alghind on 980 000 krooni ning kalleim korter maksab 2 985 000 krooni. Maja arhitekt on Kalju Kiisand, sisekujundala Liis Raudsepp ja ehitajaks Maru Ehitus AS.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785