17. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestlased kipuvad Kambodžasse hotelliomanikuks

Aprilli lõpul ja mai algul käisid Viljandi ettevõtjad Taavi Kerner ja Indrek Saar Kambodžas, et arutada osalemist ühe sealse hotelli laiendamises.

Osaühingu Leviehitus juhataja Indrek Saare sõnul peavad kolm eestlast Sihanoukville’i linnas 27 toaga hotelli Beach Road, millele plaanitakse 50 numbritoa ja basseiniga juurdeehitist, kirjutas Sakala.

«Praeguste arvestuste kohaselt läheks laiendus maksma viis miljonit krooni, kuid ega keegi seda päris täpselt tea,» lausus Saar.

Saar ja tema äripartnerid Leviehitusest pole seni veel hotelliosanikuks hakkamist otsustanud ja loodavad selles selgusele jõuda umbes kuu jooksul. Ehitajana ei löö Leviehitus selles ettevõtmises kaasa mingil juhul, sest Eesti töömehi pole mõtet odava tööjõuga riiki saata.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785