14. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Savisaar valas oma suurima saladuse betooni

Tänasel Metro Plaza ärihoone nurgakivi panekul palus Metro Capital Managementi juhatuse liige Sulo Nigul linnapea Edgar Savisaarel kirjutada üles oma suurim saladus ning see siis metallkorpuses ärihoone müüri paigutada. Linnapea seda ka tegi.

Täna pandi nurgakivi Tallinna keskel Viru väljakul asuvale ärihoonele, mis valmib 2009. aastal. Tegemist on viimasevaba krundiga Viru väljakul. Siiski ei tule hoone päris tühjale krundile, vaid maja sobitatakse kokku enam kui sajandivanuse paekivist hoonega.

Ehkki majandus jahtub ning äripindade turul valitseb ülepakkumine, on arendajad optimistlikud, kuna 70 protsenti pindadest on välja antud. Lisaks sellele tulevad äripinnad rekordkõrgete hindadega, s.o umbes 300 krooni ruutmeetri kohta.

Linnapea Edgar Savisaar tunnustas oma kõnes arendajaid, kes julgevad praeguses majandussurutises uut kinnisvaraarendust alustada.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785