14. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Andrus Laurits lahkub Pro Kapitalist

Üle 11 aasta Pro Kapital Grupis töötanud Andrus Laurits (35) lahkub juhatuse liikme kohalt ning jätkab kinnisvarainvesteeringute juhtimisega mujal Euroopa riikides.

Eelmisel aastal teenisid Pro Kapital Grupi Balti ärid auditeerimata andmetel rekordiliselt 880 miljonit krooni puhaskasumit. Kontserni Eesti, Läti ja Leedu ettevõtete äritulu moodustas mullu üle kahe miljardi krooni.

Selle nädala lõpuni Pro Kapital Grupi juhatuse liikme kohuseid täitev Andrus Laurits ütles, et läheb hea tundega. „Maha jääb väga korralikult kapitaliseeritud ja edukas ettevõte, hea meeskond ning volüümikad arendusprojektid. Ees ootab laiem vastutusvaldkond, avaram geograafia ning uued turud ja projektid. Jätkan samas valdkonnas ja jään tegelema kinnisvarainvesteeringute juhtimisega mujal Euroopa riikides,“ ütles Laurits.

Tema sõnul saab uueks Pro Kapitali juhatuse liikmeks samast valdkonnast tuntud juht, kes jätkab grupi arendusprojektide vedamist nii Eestis kui muudel ettevõtte koduturgudel.

Andrus Laurits liitus Pro Kapital Grupiga 1. veebruaril 1997. Viimased neli aastat oli Laurits Pro Kapital Grupi juhatuse liige ning enne seda töötas Pro Kapital Eesti peadirektorina.

Kinnisvaraarendaja Pro Kapital Grupp tegutseb seitsmes riigis. Oma tütarfirmade kaudu tegeletakse kinnisvaraarendusega Eestis, Lätis, Leedus, Venemaal, Ukrainas, Saksamaal ja Itaalias.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785