Medvedev lubab eakatele veteranidele isikliku elamise

Medvedev on lubanud, et aastaks 2010
onkõikidel Suure Isamaasõja veteranidel oma isiklik elamine.

Venemaa tulevane president Dmitri Medvedev kuulutas oma valimislubadustes, et kõik puudust kannatavad Suure Isamaasõja veteranid saavad aastaks 2010. endale oma isikliku elamise, vahendas RIA Novosti.

„Meie võlaks on lahendada kõikide puudust kannatavate Suure Isamaasõja veteranide elamisprobleemid ja seda täiel määral. Nii nagu eelnevalt kokku lepitud sai, saavad veteranid endale oma isikliku elamise aastaks 2010, mil möödub võiduga lõppenud Suurest Isamaasõjast 65 aastat,“ rääkis Medvedev täna Moskvas toimunud koosviibimisel, kus arutati sõjaveteranide eluasemeprobleeme.

„Tahaksin veel kord tähelepanu juhtida sellele, et jutt käib kümnetest tuhandetest meie veteranidest. Tänase päeva seisuga ootab oma isiklikku korterit 55 000 veterani,“ märkis homme ametisse vannutatav president.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed