6. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Medvedev lubab eakatele veteranidele isikliku elamise

Medvedev on lubanud, et aastaks 2010 onkõikidel Suure Isamaasõja veteranidel oma isiklik elamine.

Venemaa tulevane president Dmitri Medvedev kuulutas oma valimislubadustes, et kõik puudust kannatavad Suure Isamaasõja veteranid saavad aastaks 2010. endale oma isikliku elamise, vahendas RIA Novosti.

„Meie võlaks on lahendada kõikide puudust kannatavate Suure Isamaasõja veteranide elamisprobleemid ja seda täiel määral. Nii nagu eelnevalt kokku lepitud sai, saavad veteranid endale oma isikliku elamise aastaks 2010, mil möödub võiduga lõppenud Suurest Isamaasõjast 65 aastat,“ rääkis Medvedev täna Moskvas toimunud koosviibimisel, kus arutati sõjaveteranide eluasemeprobleeme.

„Tahaksin veel kord tähelepanu juhtida sellele, et jutt käib kümnetest tuhandetest meie veteranidest. Tänase päeva seisuga ootab oma isiklikku korterit 55 000 veterani,“ märkis homme ametisse vannutatav president.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785