• 04.04.08, 21:16
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Minskis kasvas büroopindade üür 30%

Colliers Internationali andmetel kasvasid Minskis asuvate büroopindade üürihinnad eelmisel aastal 25-30%, teatas ettevõte.
2007. aastal kujunes büroopindade turg aktiivseimaks ärikinnisvara turu sektoriks Minskis, avaldas Colliers. Seda iseloomustas müügihindade ja üüritasemete järsk tõus, eriti esimesel poolaastal.
Hinnahüpeoli põhjustatud kõrgest nõudlusest kaasaegse büroopinna järele ning vähesest pakkumisest.
Colliers Internationali Valgevene kontori juhi Mikhail Gradovichi sõnul tõusid üürihinnad 2007. aastal 25-30%. Vakantsuse tase oli nullilähedane.
Hetkel ehitatakse Minskisrohkem kui 30 büroohoonet. 2008-2009. aastal kasvab kaasaegse A- ja B-klassi büroopinna pakkumine 233 150 ruutmeetri võrra, tõustes 92 200 ruutmeetri tasemelt325 350 ruutmeetrini.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 16.10.24, 13:03
Halvasti tehtud elektritööd põhjustavad igapäevaselt inimestele ja hoonetele väga suurt ohtu – ära jää õnnetust ootama!
Naabrimees võib olla meil kuldsete kätega ja tubli, aga elektrisüsteeme ehitama ning hooldama tuleks kutsuda ainult kvalifitseeritud spetsialist. Pädevusega elektrikul on kõik teadmised ja oskused olemas. Forus näeb oma praktikas sageli, kuidas kliendid otsivad odavamat hinda, aga saavad elektritöö, mis pole kvaliteetne ning millel on oht inimeludele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele