28. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rocca al Mare laiendus maksab miljardi

Hoolimata majanduse jahtumisest ei pea Rocca al Mare kaubanduskeskus paljuks investeerida keskuse laiendusse miljard krooni, millega keskusest saab Tallinna suurim.

"Ei ole riskantne,"vastas keskuse juht Mati Pops resoluutselt aripaev.ee küsimusele, kas praeguses majandusseisus nii suure investeeringu tegemine endas riske ei kätke.

Pops ei soostunud avaldama, kui pika aja jooksul nad investeeringu tagasi loodavad saada. Laienduse tõmbenumbrina nimetas Pops Prismat, kes ankurrentnikuna avab oma poe täiesti uudse ja moodsa kontseptsiooniga. Lisaks Prismale on oluline rentnik ka Rahva Raamat. Popsi hinnangul on raamatuäri jaoks kaubanduskeskus väga hea koht.

Rocca al Mare laiendus valmib lõplikult 2009. aasta novembriks.

Rahva Raamat ja Rocca al Mare Kaubanduskeskus allkirjastasid lepingu, mille kohaselt avatakse 1. oktoobril 2008.a keskuses Eesti suuruselt teine raamatupood. Raamatukaupluses on üle 600m² suurune müügipind. Peale Rocca al Mare kaubanduskeskuses avatavat raamatukauplust on Rahva Raamatul kokku kuus kauplust.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785