22. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Balti kinnisvarast võib endiselt Lääne-Euroopast rohkem teenida

Kui tulla turule hästi läbikaalutud ja kvaliteetsete projektidega, siis võib siin endiselt rohkem raha teha kui stabiilsematel Lääne-Euroopa kinnisvaraturgudel, selgus Briti-Eesti Kaubanduskojakorraldatud Balti riikide majanduskeskkonda käsitleva seminari.

Eesti ja Balti kinnisvaraturust rääkides ütles Colliers International Estonia juht Ardi Roosimaa, etsiin pole stabiilset kinnisvaraturgu kunagi olnudki. Praegu näeme küll hindade langust, mis võib kesta veel paar aastat, ent samas on eluasemete ruutmeetreid endiselt vähe ning kvaliteet suhteliselt madal, kirjutas Postimees.

Roosimaa sõnul tõmbasid pangad Balti riikides kinnisvaralaenudele pidurit enne, kui kriis tegelikult alata jõudis. Seepärast võib loota, et elame kriisi suhteliselt valutult üle.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688