22. aprill 2008

Balti kinnisvarast võib endiselt Lääne-Euroopast rohkem teenida

Kui tulla turule hästi läbikaalutud ja kvaliteetsete projektidega, siis võib siin endiselt rohkem raha teha kui stabiilsematel Lääne-Euroopa kinnisvaraturgudel, selgus Briti-Eesti Kaubanduskojakorraldatud Balti riikide majanduskeskkonda käsitleva seminari.

Eesti ja Balti kinnisvaraturust rääkides ütles Colliers International Estonia juht Ardi Roosimaa, etsiin pole stabiilset kinnisvaraturgu kunagi olnudki. Praegu näeme küll hindade langust, mis võib kesta veel paar aastat, ent samas on eluasemete ruutmeetreid endiselt vähe ning kvaliteet suhteliselt madal, kirjutas Postimees.

Roosimaa sõnul tõmbasid pangad Balti riikides kinnisvaralaenudele pidurit enne, kui kriis tegelikult alata jõudis. Seepärast võib loota, et elame kriisi suhteliselt valutult üle.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688