22. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara: halvas seisukorras korterite hind langeb edasi

Arco Vara hindamisgrupi juht Tõnu Luts ütles, et halvas seisukorras korterite puhul võib ollasurve hindade langusele.

Lutsu hinnangul renoveeritud korterite vastu on suurem huvi ja nende hinnad vast ei lange. Ta märkis siiski, et praegu onveel raske ütelda, kuivõrd aprill on alles pooleli ning kogu selle kuu tehinguinfot ei ole nad sel põhjusel läbi analüüsinud.

"Esmane arvamus on, et hinnatase on enam-vähem sama mis märtsis, palju oleneb muidugi ka eluruumi seisukorrast ja asukohast," arvas Luts.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785