• 17.04.08, 13:27
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Võlakirjainvestorid andsid Q Varale ajapikendust

Q Vara teatas börsile, et nende 5 miljoni eurose võlakirja investorid nõustusid firma ettepanekuga suurendada Q Vara omakapitali hiljemalt 30. juuniks.
Ühtlasi kiitsid investorid 7. aprillil heaksplaani kaasata Terminal No. 11 logistikapargi arendusse minimaalselt 4 690 000 eurot täiendavat kapitali.
Kapital tuleb HIHilt ja vahetult enne seda võõrandatakse logistikapargi projekt loodavale ettevõttele. Samas tohib Q Vara HIHile täiendavalt müüa ettevõtte osasid, kuid Q Vara osaluse suuruseks jääb minimaalselt 30%.
Võlakirjainvestorite hääletustprotokollisAS Sampo Pank. Q Vara märkis börsiteates, et nende ettepanekud kiitis heaks investorite enamus. Börsiteatele lisatud hääletuse protokollist ei selgu, kui suur enamus see oli ning kes need hääletajad nimeliselt olid.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 18.10.24, 13:56
Ehitusmaterjalide müüja Karl Bilder: põrandaluukide müük on aastaga oluliselt kasvanud
Põrandaluugid ja nende kasutamine ehitusobjektidel tekitab teinekord küsimusi – kus, milleks ja milliste hoonete või rajatiste puhul on neid mõistlik kasutada?

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele