• 17.04.08, 10:27
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Paides lammutatakse endise lihakombinaadi hoone

Paide linnavalitsus otsustas anda ehitusloa linnas Mündi tänava ääres asuva vana lihakombinaadi krundi hoonete lammutuseks.
Mündi tänava ja Pärnu jõe vahelise kinnistu ostis 2006. aastal OÜ Bergstar, kes kavatseb rajada sinna linna uue elurajooni, kirjutas Järva Teataja.
Linnavalitsuse arhitekt-nõunik Marje-Ly Rebas ütles, et kehtestatud detailplaneeringu kohaselt on võimalik uude elurajooni ehitada kodu ligi 130 perekonnale ja lisas, et sinna on ette nähtud nii mitmekorruselised korterelamud kui ka rida- ja ühepereelamud.
Abilinnapea Kaido Ivaski teada kavatseb arendaja OÜ Bergstar lammutustöödega algust teha juba sel kuul. "Loodame, et ehitustegevus algab juba sel aastal ja peagi kerkib Paidesse uus elurajoon, mis laiendab linlaste eluruumide valiku võimalusi."

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 18.10.24, 13:56
Ehitusmaterjalide müüja Karl Bilder: põrandaluukide müük on aastaga oluliselt kasvanud
Põrandaluugid ja nende kasutamine ehitusobjektidel tekitab teinekord küsimusi – kus, milleks ja milliste hoonete või rajatiste puhul on neid mõistlik kasutada?

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele