14. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eraisikust kinnisvaramüüjad liitusid mastaapse allahindluse kampaaniaga

LVM Kinnisvara korraldab Pärnus kampaania, kus üle saja eraisikust kinnisvaraomaniku langetab korraga hindu kokku 25,3 miljoni krooni võrra.

Kinnisvarafirma LVM juhatuse liige Ingmar Saksing ütles aripaev.ee-le, et allahindlusega tulid kaasa ligi kolmandik nende eraisikutest klientidest. Ta loodab kampaania lõpuks osalejate arvuks 150 inimest. Saksingu sõnul on kampaania eesmärk, et hind langeks kliendi jaoks kohe ja oluliselt, sest tasapisi hinna langetamisest pole kasu.

Tema hinnangul pole seni veel sarnast eraisikute hinnalanguste kampaaniat olnud, mastaapseid allahindlusi on tehtud vaid arendusprojektidel.

LVM Kinnisvara pressiteate kohaselt on alates tänasest klientidel võimalik kahe nädala jooksul tutvuda LVM Kinnisvara pakutavate kinnisvaraobjektidega, millele on messil "Pärnu kodu ja aed 2008" minimaalsed hinnad.

Keskmine messisoodustuse suurus on 250 000 krooni. Samas ei ole pakkumiste ja soodustuste arv lõplik, sest messihindadega pakkumisi lisandub iga päev ning need lisatakse kodulehele jooksvalt.

Messikampaania eesmärk on anda ostjatele valida suure hulga sooduspakkumiste seast endale sobiv kinnisvara, kulutamata aega hinnaläbirääkimistele.

LVM Kinnisvaral on tänase seisuga Pärnus müügis 312 kinnisvaraobjekti.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785