10. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusbuum rikkus vanad maamajad ära

Suur huvi maakodude vastu õhutas omanikkeneid kiiresti ja odavalt müügi otstarbel remontima, mis on pahatihti hooned hoopis ära rikkunud ning müügikõlbmatuks teinud.

Uus Maa majade maakler Kaia Kulliku sõnul on hulkmaamajapidamisi, kus Eestisse saabunud ehitusbuumi tõukel on üritatud kaasaegsete materjalidega majale värskem ilme anda."Pahatihti aga sellega tehtud “karuteene”, materjale oskamatult kasutades – palksein valelt poolt soojustatud, uue katusekatte alla korralik soojustus panemata jäetud, miljöösse sobimatud plastaknad jms." Seepärast on vana maja soetamisel ostjale olulisem mitte alati maja korralik välisilme, vaid tema hea potentsiaal.

Pikemalt soovitusi maamaja ostuks võib lugeda esmaspäevasest kinnisvara rubriigist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785