9. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kutsumata külaline: lõvikutsikas koduõues

Õhtul koju saabunud Krasnodari elanik Natalia Kuzmina avastas oma aiast elusa lõvi, teatas informatsiooniagentuur Regnum.

6. aprilli õhtul avas Kuzmina oma jalgvärava ja nägi, et tema õues jalutab noor lõvi. Alles hiljem märkas naine, et lõvi on kinni seotud.

Ehmunud maaomanik helistas miilitsasse ja korrakaitsjad selgitasid välja, et kaheksakuune lõvi kuulus Kuzmina naabreid külastanud dresseerijale. Naabrite õuemaal polnud aga kohta, kuhu lõvi kinni siduda. Kuna dresseerijale tundus, et naaberkrundil keegi ei ela, viis ta oma lemmiku võõrasse aeda.

Hiljem selgus seegi, et kõik lõvi reisidokumendid olid korras, vahendas Lenta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785