1. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Krahh kollitab Araabia kinnisvarainvestoreid

Pühapäeval räsis järsk kukkumine Pärsia lahe äärsete börsifirmade aktsiahindu, kirjutas The Arabian Business.

Aktsiahindade langus materdas Araabia Ühendemiraatides Abu Dhabi ja Dubai börsifirmasid, aga ka Saudi omi. Araabia Ühendemiraatide börsiindeksid meenutasid Ameerika Ühendriikide ja Suurbritannia omi, kus möödunud nädal lõppes kibedalt.

Araabia börsifirmade aktsialangust juhtis kinnisvaraarendaja Emaar, millel vahetas möödunud pühapäeval langeva hinna juures omanikku 23 miljonit aktsiat.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785