1. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Itaalia perekond ostis 2 miljoni eest kummitusi

Itaalia perekond on valmis kohtusse kaebama neile maja müünudendise omaniku, kuna too ei teavitanud ostjaid majas elavate kummituste eest. Bastianelli perekond soetas maja pisikeses Spoleto linnas 3 aastat tagasi, makstes selle eest ligi 2 miljonit krooni.

Perekond Bastianelli soetas endale pisikeses Itaalia linnas Spoleto kolm aastat tagasi moodsa kodu, mille eest maksis eelmisele omanikule 120 000 eurot, ehk ligi 2 miljonit eurot, kirjutas Telegraph.

Maja uue peremehe sõnul tundus pakkumine väga ahvatlev, kuna eelmise omanik jättis majja kogu sisustuse mööblist kohvitassideni välja.

Nüüd, kus perekond on kolm aastat öösiti huilgeid kuulnud, on nende kannatus otsa lõppemas ja nad on otsustanud maja endise omaniku kohtusse kaevata, kuna viimane ei informeerinud neid, et majas kummitab. Paari sõnul ei olnud nad informeeritud sellest, et nende maja asub otse kurikuulsa Pozzi Ginori surnuaia kõrval.

Mehe advokaati Antonio Francesconi sõnul on tegemist tõsise juhtumiga mille nad kindlasti võidavad. „Itaalia seaduse paragraaf 1490 järgi peab müüja ostjale teatama, kui kaubaga midagi valesti on,“ sõnas mees, olles veendunud, et neil õnnestub tekkinud olukord lahendada ka väljas pool kohut.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785