31. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jõhvi ehitushanked tekitavad suurt huvi

Hiljuti väljakuulutatud Jõhvi spordihoone ehituse ja Veski tänava lõigu rekonstrueerimise riigihanke vastu on ettevõtted ilmutanud enneolematult suurt huvi.

Jõhvi vallavara spetsialist Jüri Nael ütles, et nädal tagasi väljakuulutatud spordihoone ehituse hankedokumendid on siiani välja võtnud juba 15 firmat ja neid lisandub tõenäoliselt veelgi, kirjutas Põhjarannik. "Nii suurt huvi pole ammu olnud. Loodame, et tihedas konkurentsis tuleb ka soodsaid pakkumisi," ütles Nael.

Maavalitsuse hoone tagant ASi Viru Joogid poole kulgeva Veski tänava remondihange kuulutati välja kolmapäeval ja juba samal päeval võtsid kaks firmat hankedokumendid välja.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785