3. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tammemäe: neljanda kvartali kahjum polnud üllatus

aripaev.ee online-intervjuus ütles Arco Vara juht Aare Tammemäe, et tegelikult oli neljanda kvartali tulemus isegi parem kui 2006. aasta samal perioodil, kui arvestamata jätta kinnisvarainvesteeringute üleshindlused.

Tammemäe vastas lugeja küsimusele, kas neljanda kvartali kahjum tuli teile üllatusena, et neljanda kvartali kahjum polnud üllatuseks. „Tegelikult oli IV kvartali tulemus isegi parem, kui 2006 aasta sama periood, kui arvestamata jätta kinnisvarainvesteeringute üleshindlused. 2006 aasta IV kvartali üleshindlused olid summas 354 MEEK, 2007 aasta IV kvartalis olid juurde ja allhindlused vaid 12 MEEK. Oleme vähendanud üldhalduskulusid ning mitmete taoliste meetmete efekti on näha alles 2008 aastal. I kvartali tulemused sõltuvad peamiselt meie projektide müügist. Ennustame tehingumahtude stabiliseerumist, kuid IV kvartaliga võrreldes kasvutendentsi ei julge ennustada,“ vastas ta.

Küsimusele, kas selle aasta esimene kvartal võib samuti kahjumiga lõppeda, vastas Tammemäe, et esimese kvartali tulemuste finantsprognoosenad ei väljasta.

Loe online-intervjuud siit!

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785