3. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tammemäe: Arakase lahkumine pole seotud ettevõtte tulemustega

aripaev.ee online-intervjuus ütles Arco Vara juht Aare Tammemäe, et ViljarArakase lahkumine ei ole seotud ettevõtte kehvemate majandustulemustega, kuna ettevõtte tänased tulemused peegeldavad pikaajalisi investeerimisotsuseid eelnevatest perioodidest.

“Viljari lahkumine ei ole kuidagi seotud ettevõtte majandustulemustega,” vastas Tammemäe lugeja küsimusele, kas Viljar Arakas "lahkus" juhitroonilt juba teades neid nigelaid tulemusi?

“Arco Vara tänased tulemused peegeldavad pikaajalisi investeerimisotsuseid eelnevatest perioodidest. Nii "nigelad" need tulemused ka ei ole kui arvestame tänast jahenenud keskkonda. Pigem on Arco Vara teinud 2006. aasta lõpus ja 2007. aasta alguses strateegiliselt õigeid otsuseid, otsustades keskenduda suurematele arendusprojektidele ning müües mitmed pooleliolevad (nt Ulmana Gatves) projektid. Lisaks võeti suund partnerite kaasamisele, et tõsta ettevõtte investeerimisvõimet ja jagada riske (Norra firma Lindstow ja Eesti firma US Invest kaasamine vastavalt Läti ja Eesti projektidesse),” vastas ta.

Loe täispikka intervjuud siit.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785