3. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara juht: pankrotiohtu ei näe ma küll kusagil

Pankrotiohtu ei näe ma küll kusagil, ütles Arco Vara uus juht Aare Tammemäe aripaev.ee lugejate küsimustele vastates.

Arco Vara alustas juba 2006. aastal kuluefektiivsuse programmiga arvestades jahenenud kinnisvaraturgu.

"Pankrotiohtu ei näe ma küll kusagil. Soovitan tutvuda lähemalt meie 2007. aasta vahearuandega. Täpsemalt kasumiaruande, bilansi ja rahavoogude aruandega. Aastavahetuse seisuga oli ettevõttel raha arvel ja lühiajalisi finantsinvesteeringuid kokku 765 MEEK," täpsustas ta. Tammemäe lisas, et kinnisvarainvesteeringute üles- ja allahindlused ei mõjuta ettevõtte rahavoogu.

Loe täispikka online-intervjuud!

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785