28. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jurmala villad Kariibi mere äärsetest kordades kallimad

Kariibi mere ääres asuvad villad on juba ammu rikaste ja kuulsate pärusmaa, kus ruutmeetri eest tuleb kallist hinda maksta. Nüüd on aga selgunud, et meie lõunanaabrite suvepealinnas Jurmalas maksab ruutmeeter kordi rohkem kui Kariibi mere paradiisisaartel.

Global Property Guide andmeil maksab Bermuda ja Bahama saartel ruutmeeter 7000 dollarit (70 000 krooni), Barbadosel tuleb ruutmeetri eest välja käia 6700 dollarit (67 000 krooni) ning Neitsisaartel kõigest 5000 dollarit (50 000 krooni), vahendas BizNews.lv.

Kõige odavamalt saab endaleselles võrdluses kinnisvara soetadaJamaical ja Dominikaani vabariigis, kus kinnisvara eest otse ookeani kaldal küsitakse 1300-1500 dollarit (13 000-15 000 krooni).Siinkohal tulebmärkida, et hinnad käivad uute kõigi mugavustega majade kohta.

Meie lõunanaabrite kuurortlinnas Jurmalas, küsitakse aga ruutmeetri eest lausa viis korda kõrgemat hinda kui seda suurepärase kliimaga Kariibi mere saartel. Läti suvepealinna ruutmeetri hinnad jäävad 20-40 000 dollari (200 000-400 000) kroonikanti.

Siinkohal on lätlastel odavam soetada endale kinnisvara mõnel mõnusal Kariibi mere saarel kui Jurmalas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785