27. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ansip ei saa Merkot Lätis aidata

Peaminister Andrus Ansipi sõnul ei saa valitsus Merkot Lätis aidata, küll on ta sel teemal Läti peaministriga suhelnud.

Valitsuse pressikonverentsil uuriti, kas Eesti valitsus peaks aitama Lätis nn kolme venna riigihankel hätta sattunud Merko Ehitust.

Ansipi sõnul langetab Läti valitsus ise oma otsused ega vaja teiste abi.

„Tunnistan, et olen Läti peaministrile kinnitanud,et Merko võib Eestis osaleda kõikidel riigihangetel japiiranguid ei ole. Olen lükanud kategooriliselt ümber ka Läti ajakirjanduse väited, nagu oleks Merko puhul tegemist kuritegeliku organisatsiooniga, mille liikmed on vangis või sinna minemas,“ ütles Ansip.

Peaminister kinnitas, et keegi pole süüdi enne kohtu otsust ja Läti peaminister ei tee oma otsuseid ajakirjanduslike spekulatsioonide põhjal. „Rohkem ei saa mina midagi teha,“ lisas ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785