25. märts 2008

Muhulane tahab riigilt uut maja

Praami peale suunduvate ja sealt maha sõitvate autode müra ning heitgaasidega järjest rohkem kimpus olev muhulane Kalju Kepp soovib, et maan­teeamet ehitaks talle praeguse maja asemel uue.

Just sellise ettepaneku kavatseb Muhumaal Kuivastu maantee ääres elav mees välja käia homme Kuivastus, kus kohtub maanteeameti ja Saarte Teedevalitsuse esindajatega. Kui algul kaalus Kepp oma maja koos maaga riigile müümist, siis nüüd arvab ta, et mõttekam on lasta uus ehitada, kirjutas Postimees.ee.

«Mul on isegi koht ka juba valmis vaadatud, milleks me Euroopa Liitu saime? mul pole inimväärset elamist,» rääkis ta. «Köögis istudes käib suurte autode möödudes majast nõksakas läbi, kui nädalavahetustel pidi isa näppe liigutama, siis tööpäeviti polnud tal vaja suitsu pealt tuhka raputada, sest see rappus ise maha, kivivooder maja ümber on pragunenud,» põhjendas mees maan­teeametist abi otsimist.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688