25. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Muhulane tahab riigilt uut maja

Praami peale suunduvate ja sealt maha sõitvate autode müra ning heitgaasidega järjest rohkem kimpus olev muhulane Kalju Kepp soovib, et maan­teeamet ehitaks talle praeguse maja asemel uue.

Just sellise ettepaneku kavatseb Muhumaal Kuivastu maantee ääres elav mees välja käia homme Kuivastus, kus kohtub maanteeameti ja Saarte Teedevalitsuse esindajatega. Kui algul kaalus Kepp oma maja koos maaga riigile müümist, siis nüüd arvab ta, et mõttekam on lasta uus ehitada, kirjutas Postimees.ee.

«Mul on isegi koht ka juba valmis vaadatud, milleks me Euroopa Liitu saime? mul pole inimväärset elamist,» rääkis ta. «Köögis istudes käib suurte autode möödudes majast nõksakas läbi, kui nädalavahetustel pidi isa näppe liigutama, siis tööpäeviti polnud tal vaja suitsu pealt tuhka raputada, sest see rappus ise maha, kivivooder maja ümber on pragunenud,» põhjendas mees maan­teeametist abi otsimist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785