20. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ministeeriumi müüs põllumaad 6,9 miljoni krooniga

Põllumajandusministeeriumi müüs täna 296,2 ha suurusega kinnistu 6,9 miljoni krooniga ainsale pakkujale.

Põllumajandusministeeriumis toimus täna kell 11.00 suulise enampakkumisega müük 296,2 ha suurusega kinnistule asukohaga Vändra ja Tori vallas Pärnumaal, teatas ministeerium.

Tegu on sihtotstarbelt maatulundusmaaga, kokku pindalaga 296,2 ha, millest metsamaad 186 ha, ülejäänud põllumaa. Alghinnaks määras ministeerium 6,9 mln krooni. Maa on koormatud põllumajandusliku rendilepinguga Piistaoja Katsejaama kasuks kuni 2027. aasta lõpuni.

Enampakkumise võitjaks kuulutas põllumajandusministeerium ainsa osaleja, OÜ Metsagrupp, kes omandab põllu- ja metsamaad enampakkumise alghinnaga.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785