18. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BREM: meie inkassol on praegu pikad päevad

Kinnisvara hoolduse ja haldamisega tegeleva firma BREM tegevjuhi Liilia Veskimetsa sõnul näitavad käesoleva aasta kaks esimest kuud klientide maksedistsipliini halvenemist.

"Võrreldes möödunud aastaga pikenesid jaanuaris ja veebruaris kommunaalteenuste eest klientide makseajad," märkis Veskimets ning lisas, et ettevõtte inkassogrupil on praegu pikad päevad.

"Samas nagu aasta alguses ennustasime, on meie ukse taga pikenenud teenusepakkujate järjekord – väiksemad firmad otsivad tööd, mis meile on arusaadavalt rõõmustav olukord," sõnas Veskimets.

Mõlemad märgid näitavad tema sõnul turu jahenemist ning ennustavad ette turu koondumist ja väiksemate firmade kadumist."Seoses ehitussektori ja kinnisvara vahendustegevuse koormuse vähenemisega on näha ka töötajaskonna huvi ja liikumist teistele kinnisvaraga seotud valdkondadele," ütles Veskimets.

“Kui rääkida aga mahtudest, siis vastupidiselt vahendusturule näeme hoolduse ja –halduse turul sarnaselt möödunud aastaga jätkuvat kasvu,” prognoosis Veskimets.

BREM annab tööd ligi 400 inimesele. Ettevõte haldab Eestis enam kui 1000 kinnisvaraobjekti üldpinnaga üle miljoni ruutmeetri. BREMi kliendibaasi moodustavad üle 7000 kliendi, millest peamised on büroohooned ja suured korrusmajad Tallinnas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785