17. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teder: mõni objekt ei hakka enam kunagi maksma nagu 2006. aastal

Mõne maja eest ei saa enam kunagi seda hinda, mis toona maksti, toetas ERI Kinnisvara tegevjuht Andres TederViljar Araka väidet, et enne kümmet aastat me 2006. aasta tipphindu ei näe.

Teder ütles, et mõnede põllupealsete majadega tehti defitsiidi tingimustes sääraseid tehinguid, mida me ilmselt kunagi enam ei näe.

Samas rõhutas Teder seda, et kõik sõltub majanduse ja palkade käekäigust. "Kui majandusel läheb enam-vähem hästi, siis võib üldine kinnisvara hinnatase siiski kümne aasta pärast tipptaset ületada," arvas ta. Tederi arvates sõltub kõik eelkõige palkadest. "Kui palgad on kümne aasta pärast kaks korda kõrgemad, siis pole põhjust, et kinnisvara hinnad paigale jäävad."

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785