13. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rand ja Tuulberg: tellimuste hulk vähenes

Ehitusfirma Rand ja Tuulberg juhataja Taivo Täht ütles aripaev.ee-le, et seoses ehitusturu jahenemisega on nende tellimuste hulk vähenenud.

"Näen, et huvi ehitustellimuste vastu on väiksem, sel aastal pole lepinguid nii palju tulnud, kui tavapäraselt oleks," märkis ta, "seepärast näen langust turul." Samas usub Täht, et tänavu aasta suurte ehitusfirmadega midagi hullu ei juhtu, sest lepingud on pikad ja tööd alles pooleli. "Turg jahtus kõigest nelja-viie kuuga. Alles 2009. aasta tõotab huvitav tulla," ütles ta.

Töötajaid ettevõte koondanud ei ole ning koondamisplaane sel aastal pole. 2009. aasta kohta ei soostunud Täht prognoosi andma. "Põhimõtteliselt võib turgka mõne kuu jooksul uuesti üles soojeneda," osutab ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785