Rand ja Tuulberg: tellimuste hulk vähenes

Ehitusfirma Rand ja Tuulberg juhataja Taivo
Täht ütles aripaev.ee-le, et seoses ehitusturu jahenemisega on nende tellimuste
hulk vähenenud.

"Näen, et huvi ehitustellimuste vastu on väiksem, sel aastal pole lepinguid nii palju tulnud, kui tavapäraselt oleks," märkis ta, "seepärast näen langust turul." Samas usub Täht, et tänavu aasta suurte ehitusfirmadega midagi hullu ei juhtu, sest lepingud on pikad ja tööd alles pooleli. "Turg jahtus kõigest nelja-viie kuuga. Alles 2009. aasta tõotab huvitav tulla," ütles ta.

Töötajaid ettevõte koondanud ei ole ning koondamisplaane sel aastal pole. 2009. aasta kohta ei soostunud Täht prognoosi andma. "Põhimõtteliselt võib turgka mõne kuu jooksul uuesti üles soojeneda," osutab ta.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed