12. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Indrek Toome: Levada maksis juba alguses liiga palju

SRV Kinnisvara omanik ja nõukogu liige Indrek Toome ütles aripaev.ee-le, et tema arust oli Olümpia vastas oleva krundi eest 600 miljonit krooni juba kaks aastat tagasi liiga kallis hind, entnüüdon see jubaüle mõistuse kallis.

"Ma ei tea, mida Levada peaks tegema," vastas Toome aripaev.ee küsimusele, mida peaks Viktor Levada tegema Olümpia vastu600 miljoni eest soetatud krundiga, "ma poleks seda üldse ostnud, juba siis oli see liiga kallis, nüüd on võimatu sealt raha tagasi saada."

Toome sõnul tuleb sellised ekslusiivsed ja kallid projektid väga kiiresti lõpuni arendada, mitte jääda ootama, sest projekt toodab väga kiiresti kahjumit. Toome arutleb, et praegu oleks võib-olla tõesti mõistlik krunt ka kahjumigamaha müüa, selle asemel, et määramatu aeg edasisi kahjusid vastu võtta, mida laenuga ostetud maatükk kindlasti toodab."Ent ostjat pole praegu kerge leida," rõhutab ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785