12 märts 2008
Jaga lugu:

Indrek Toome: Levada maksis juba alguses liiga palju

SRV Kinnisvara omanik ja nõukogu liige Indrek Toome ütles aripaev.ee-le, et tema arust oli Olümpia vastas oleva krundi eest 600 miljonit krooni juba kaks aastat tagasi liiga kallis hind, entnüüdon see jubaüle mõistuse kallis.

"Ma ei tea, mida Levada peaks tegema," vastas Toome aripaev.ee küsimusele, mida peaks Viktor Levada tegema Olümpia vastu600 miljoni eest soetatud krundiga, "ma poleks seda üldse ostnud, juba siis oli see liiga kallis, nüüd on võimatu sealt raha tagasi saada."

Toome sõnul tuleb sellised ekslusiivsed ja kallid projektid väga kiiresti lõpuni arendada, mitte jääda ootama, sest projekt toodab väga kiiresti kahjumit. Toome arutleb, et praegu oleks võib-olla tõesti mõistlik krunt ka kahjumigamaha müüa, selle asemel, et määramatu aeg edasisi kahjusid vastu võtta, mida laenuga ostetud maatükk kindlasti toodab."Ent ostjat pole praegu kerge leida," rõhutab ta.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee