10. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veebruaris osteti Harjumaal mullusest poole vähem kortereid

Kui 2007. aasta veebruaris tehti maa-ameti andmetel Harjumaa korteritega üle 1200 tehingu, siis tänavu veebruaris oli tehinguid ligi poole vähem.

Samuti on langenud keskmine hind - kui mullu veebruaris tehti korteritega tehinguid ca 24 000 krooni ruutmeeter, siis tänavu veebruaris oli keskmine ruutmeetritehinguhind 22 000 krooni.

Värske Ober-Haus Kinnisvara turuülevaade prognoosib, et suure tõenäosusega on kinnisvaraturu likviidsus endiselt vähenev ja surve hindade langetamisele võib suureneda. Elavnemist kinnisvaraturul ei oota nad enne, kui on realiseeritud juba olemasolev laoseis ja majandus stabiliseerunud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785