7. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jaanus Laugus: kesklinna korterihindu annab tõesti alla kaubelda

Uus Maa Kinnisvara tegevjuht Jaanus Laugus nõustus Ober-Haus Kinnisvara veebruari turuülevaatega, mis väitis, et kesklinna korteritepakkumishindadest kaubeldakse viiendiku võrra alla, enne kui tehinguks läheb.

Lauguse sõnutsi onreaalsedtehinguhinnad 10-20 protsenti pakkumishindadest allpool. "Mõned müüjad on siiski jäigad ning hindu alla ei lase," sõnas ta.

A&A Kinnisvara tegevjuht Aivar Villemson pole mingil juhul nõus, et kauplemisruum on20 protsenti. "Selline väide on absurdsuse tipp. Kas nad (Ober-Haus- toim.) soovivad tähelepanu saada?" hüüatas Villemson.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785