6. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco müüs Sofias korraga 127 miljoni krooni eest kortereid

Arco Vara tütarettevõte, arendusdivisjoni Bulgaaria üksus Arco Invest EOOD sõlmis Sofias, Madridi arendusprojektis korterite eelmüügilepingu, millega müüakse projektis blokktehinguna kliendile 45 viimistlemata korterit ja 60 parklakohta.

Ostja Cleves EOOD tasub 30% tehingu väärtusest kogusummas 8,1 miljonit eurot (126,7 miljonit krooni) 10 päeva jooksul ning ülejäänud summa hoone kasutusloasaamisel, teatas firma börsile.

Arco Vara arendusdivisjoni juhi Veiko Taevere sõnul näitab taoline suurtehing selgelt Sofia kesklinna elamuarenduse potentsiaali: "Hea meel on tõdeda, et meie pikaajalised kogemused arendustegevuses näitavad kiireid tulemusi meie uutel turgudel. Lähtuvalt meie arendusstrateegiast, rõhume hea infrastruktuuri ning asukohaga projektidele. Rõõm on tõdeda, et meie kvaliteeti hinnatakse," sõnas Taevere.

Hoonesse kogupindalaga 24 830 m2 valmib 112 korterit ning esimesele kahele korrusele äripinnad. Boulevard Residence paikneb Sofia keskuses, Madrid Boulevardil ning hoonesse on kavandatud ka maa-alune, 164 kohaga parkimisala. 2009. aasta sügisel valmiva hoone arendajaks on ArcoVara arendusdivisjoni Bulgaaria üksus Arco Invest EOOD ning müügitegevust koordineerib vahendusbüroo Arco Real Estate. Projekti müügitegevus algas 2008. a alguses ning hetkel on broneeringutega kaetud ca 50% kogumahust.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785