4. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teder: oodati kiiret kinnisvara odavnemist

Tänases intervjuus Kinnisvarateatmikule ütleb ERI Kinnisvara Põhja-Eesti tegevjuht Andres Teder,et ei osanud sellist tehingute arvu vähenemist, nagu oli 2007. aastal, ette näha ega karta: "Pigem arvati, et toimub kiire hindade langus."

Tüüpelamute korterite turg on alati kõige esimesena reageerinud turu muutustele, eriti just hinnalanguste osas. Parimaks indikaatoriks on Tederi sõnulsenini olnud Lasnamäe 3-toalised korterid. "Tuletaks siinkohal ajaloost meelde 2002. aastat, kus aasta algul hinnad langesid ca 10% ja esimesena reageerisid ka just nimetatud korterid. Paraku kasvas 2002. aasta lõpuks laenupakkumine ning laenuintressid langesid peaaegu poole võrra. Ja kasv jätkus kuni 2006. aastani."

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785