4. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teder: oodati kiiret kinnisvara odavnemist

Tänases intervjuus Kinnisvarateatmikule ütleb ERI Kinnisvara Põhja-Eesti tegevjuht Andres Teder,et ei osanud sellist tehingute arvu vähenemist, nagu oli 2007. aastal, ette näha ega karta: "Pigem arvati, et toimub kiire hindade langus."

Tüüpelamute korterite turg on alati kõige esimesena reageerinud turu muutustele, eriti just hinnalanguste osas. Parimaks indikaatoriks on Tederi sõnulsenini olnud Lasnamäe 3-toalised korterid. "Tuletaks siinkohal ajaloost meelde 2002. aastat, kus aasta algul hinnad langesid ca 10% ja esimesena reageerisid ka just nimetatud korterid. Paraku kasvas 2002. aasta lõpuks laenupakkumine ning laenuintressid langesid peaaegu poole võrra. Ja kasv jätkus kuni 2006. aastani."

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785