4. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

1Partner Kinnisvara annab Sampo klientidele odavamalt

Kinnisvarabüroo 1Partner Kinnisvara ja Sampo Pank alustasid tänasest ühist koostööprojekti, mille raames pakub kinnisvaraettevõte Sampo Panga klientidele soodustusi.

1Partner Kinnisvara tegevdirektori Martin Vahteri kinnitusel pakutavad soodustused täienevad pidevalt. "Märtsis on Sampo Panga klientidele näiteks 1Partneri poolt pakutav kinnisvara hindamise teenus soodsam ja kiirem," lisas Vahter.

"Parima eluasemelaenu pakkujana tagab koostöö tugeva kinnisvarafirmaga meie klientidele kvaliteetse teenuse," selgitas koostöö tagamaid Sampo Panga personaal- ja jaepanganduse asedirektor Andres Madissoo.

1Partner Kinnisvara poolt juhitavate varade kogumaht ületas 2007. aasta lõpu seisuga 1,2 miljardit krooni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785