27. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Väikesadamate ehitaja: Siff tahab ehitada ujuvat klubi

Väikesadamate ehitaja MarinetekiEstonia OÜ juhatuse liikme Rain Heinamäe sõnul on Eestis turgu ujuvatele majadele, esimene, kes ujuva klubi vastu huvi tundis oli ettevõtja Endel Siff.

Marinetekasus Eestis pakkuma ujuvaid maju, mujal Skandinaavias ehitatakse vaiksetesse lahesoppidesse suisa ujuvaid külasid. „Seda ei ole Eestis veel tehtud, kuid turgu siin on,“ seletas ta. Keskmiselt maksab ujuva maja ruutmeeter 4000 eurot ehk 62 000 krooni.

Heinamäe sõnul on esimene huviline, kes ujuva klubi vastu huvi tunneb Endel Siff. "Eelmisel aastal meremessil saime kontaktid ja siis tegime Endel Siffile pakkumise 100kohalise jahisadama ehitamiseks, muuhulgas pakume talle ka ujuvat sadamahoonet, kus on jahtklubi, restoran, väliterrass, sadamakapteni ruumid ja saun,“ ütles Heinamäe. Ujuv sadamahoone maksab 10 miljonit krooni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785