27. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jordaania kuningas ehitab miljardite eest vaestele kodusid

Jordaania kuningas Abdullah II kuulutas välja 7 miljardi dollarilise mahuga elamuehitusprogrammi, millega ta toetab vaeseid peresid üle kogu riigi.

"Tean, et jordaanlased kannatavad eluasemete puuduse käes," vahendas The Atabian Business kuninga põhjendust. Sestap kavatseb Jordaania kuningas ehitada järgmise viie aasta jooksul Surnumere äärde 100 000 maja ning anda neis asuvad korterid vähekindlustatud peredele.

Iga korter läheb maksma 33 000 dollarit.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785