25. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viljar Arakas: uue tööga kiiret pole

Jaanuari lõpus Arco Vara juhatuse esimehe kohalt lahkunud Viljar Arakas võttis aja maha ning ütles Äripäeva kuukirjale Juhtimise, ettöökohavahetusega ei ole mõtet kiirustada.

"Kui ma isegi teaks, mis edasi saab. Hetkel on arengutest vara rääkida. Töökohavahetusega ei ole mõtet kiirustada, käitun ise vastavalt ja soovitan ka teistel sama teha. Varasemast karjäärist on mul üks kogemus, kui asju sai rutakalt tehtud. Nüüd olen sellest õppust võtnud. Kui midagi täpsemat selgub, kuulete sellest kindlasti," kommenteeris Arakas.

Kuukiri Juhtimine soovitab samuti: võta vabalt, head töökohad ei kao kusagile. Võimalus perega aega veeta on olulisem kui ükski töö.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785