• 22.02.08, 18:09
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Padar keelas RKASil lepinguid sõlmida

Täna saatis rahandusminister Ivari PadarRiigi Kinnisvara AS (RKAS) nõukogule kirja, milles andis suunise mitte sõlmida riigiasutustega lepinguid või lepingumuudatusi, millega kaasneks uusi investeerimiskohustusi, teatas ministeerium.
Korralduse põhjuseks on EUROSTATi esialgne hinnang, mille kohaselt Riigi Kinnisvara ASi tema põhitegevuse tõttu võib olla vajalik kaasata valitsussektori tasakaaluarvestusse. Rahandusministeerium analüüsib seetõttu kõiki RKASi kaudu kavandatavaid investeeringuid hinnata nende ümberklassifitseerimise mõju valitsussektori ja ka kaudselt riigieelarve tasakaalule.
Investeeringute ajutine peatamine on korralduse kohaselt vajalik riigieelarve strateegia kinnitamiseni aastateks 2009-2011, mille raames kooskõlastavad ministeeriumid ka võimalike kulutuste raamid järgnevate aastate eelarvetesse. Esialgse ajakava kohaselt peaks valitsus riigieelarve strateegia vastu võtma 29. mail.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 18.10.24, 13:56
Ehitusmaterjalide müüja Karl Bilder: põrandaluukide müük on aastaga oluliselt kasvanud
Põrandaluugid ja nende kasutamine ehitusobjektidel tekitab teinekord küsimusi – kus, milleks ja milliste hoonete või rajatiste puhul on neid mõistlik kasutada?

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele