• 11.02.08, 09:09
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Ida-Virumaal järjest vähem tehinguid

Ober-Hausi andmetel on ostu-müügi tehingute arv Ida-Virumaal on vähenemas, keskmine tehingu hind stabiliseerumas ning müügipakkumiste arv juba 3-4 kuud oluliselt tõusnud.
Siit tulenevalt on pikenenud müügiperioodid. Raske on müüa kõrgema hinnaklassiga kinnisvara, kuna ostjal ei piisa omafinantseeringuks vahendeid, teatas kinnisvarafirma.
Ostja on üldiselt kaalutlev ja valiv, kes peab tähtsaks elamispinna kvaliteeti ja asukoha atraktiivsust. Oluline on infrastruktuuri väljaarendatus. Hoolega jälgitavaks kriteeriumiks on maja ehitusaasta, millest sõltub korterite planeering, suurus ja kommunikatsioonide seisukord. Jõhvi linnas on valminud kaks uusarendusega korterelamut, mille ruutmeetri hind jääb vahemikku 15 000-20 000 krooni.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 18.10.24, 13:56
Ehitusmaterjalide müüja Karl Bilder: põrandaluukide müük on aastaga oluliselt kasvanud
Põrandaluugid ja nende kasutamine ehitusobjektidel tekitab teinekord küsimusi – kus, milleks ja milliste hoonete või rajatiste puhul on neid mõistlik kasutada?

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele